เรียน SAT/ติว SAT 10 hardest SAT Writing Oct 2020 questions

ผ่านไปแปปเดียว นี่ก็เข้าเดือนกุมภาพันธ์ อีกเพียง 1 เดือนน้องๆก็ต้องสอบ SAT กันอีกครั้งแล้วนะคะ พร้อมกันมั้ย?


เพื่อเป็นการวอร์มอัพ ก่อนสอบ วันนี้พี่ฝนจะขอลองทดสอบน้องๆ มาลองดูกันหน่อยว่าพร้อมสอบกันรึยัง โดยวันนี่พี่ฝนได้รวบรวมข้อยากที่เป็นแนวที่ออกบ่อยๆ และน้องๆส่วนใหญ่มักจะพลาดกัน มาให้ลองฝึกกันดูค่า พร้อมแล้วไปลองเช็คกันเลย!!!






  1. Millions of musicians around the world—from school groups to rock banks to professional symphony orchestras—practice, perform, and travel regularly, meaning they must make arrangements for their instruments to travel with them. Guitars need new frets, clarinets need rusty keys cleaned or replaced, and pianos need to be tuned.


Which choice most effectively sets up the sentence that follows in the paragraph?

A) NO CHANGE

B) meaning their instruments undergo considerable wear and tear.

C) introducing audiences worldwide to a range of musical instruments.

D) helping keep those who make musical instruments very busy.


Answer : B


2. Digital technology has expanded opportunities for creative expression, no matter the art form: the spread of software that can be used to cut parts from different songs and paste them together 13 has spurred the creation of a music genre known as remix, or mash- up.


Which choice best introduces the topic of the passage?

A) NO CHANGE

B) enriching artists worldwide:

C) even among software developers:

D) especially in music:


Answer : D

3. Although his critically acclaimed 2006 album Night Ripper consists of hundreds of samples from different artists, Gillis believes his songs are original because they, "recontexualize the source material into a new whole."


A) NO CHANGE

B) they:

C) they

D) they;

Answer : A



4. For material to qualify as fair use, however, the borrower must not only transform the meaning of the original but also borrow only a small part of it. If using a sample hurts the sale of a copyrighted work, then it does not qualify as fair use.


Which aspect of fair use most effectively sets up the next sentence in the paragraph?

A) NO CHANGE

B) not damage its economic value.

C) not incorporate its most memorable aspects.

D) use the work for the purpose of commentary or criticism.


Answer : B



5. Motivating people to engage in socially beneficial behaviors, such as conserving energy resources—is a challenge.


A) NO CHANGE

B) resources

C) resources,

D) resources;


Answer : C



6. Although it has been known for centuries that plant's absorb carbon dioxide (CO2), a gas that animals exhale, it was not until the 1940s that scientists understood how plants use this gas during photosynthesis, the process by which plants convert light energy into chemical energy that they store in the form of sugars.


A) NO CHANGE

B) century's that plants

C) centuries that plants'

D) centuries that plants


Answer : D



7. The scientists decided to use a variation of CO2 in which the ordinary carbon atoms would be replaced with carbon-14 (14C), a radioactive isotope of carbon that would function as a radiotracer: plants would absorb and metabolize the 14CO2 as though they are regular CO2, and then the researchers would track the 14C to determine what the plant had done with it.

A) NO CHANGE

B) they were

C) it were

D) it is

Answer : C


8. One sample was stored in the dark for eight hours; the air in that sample's container had CO . The other sample was exposed to bright light for one hour; this sample was considered to be "preilluminated."



Which choice completes the sentence with information most parallel to that provided in the previous sentence?


  1. NO CHANGE

  2. the air in that sample's container had no CO2

  3. the researchers used a 150-watt tungsten lamp.

  4. the sample, like the other, consisted of 1 cubic centimeter of algae.


Answer : B



9. After removing the air from both containers and placing them in the dark, the samples were exposed to the CO2 by the researchers.


  1. NO CHANGE

  2. the 14CO2 exposure was initiated by the researchers.

  3. the researchers exposed the samples to the 14CO2.

  4. it was time for the researchers to expose the samples to the 14CO2.


Answer : C

10. In this sample, carbon atoms from the 14CO2 had been used to construct the frame of the sugar glucose (C6H12O6 ). Oxygen (O) and hydrogen (H) atoms from another molecule were also used.

Which choice best most effectively combines the underlined sentences in a way that makes clear that the carbon atoms are more central to the discussion than are the hydrogen and oxygen atoms?


A) In this sample, carbon atoms from the 14CO2 had been used —along with oxygen (O) and hydrogen (H) atoms from another molecule—to construct the frame of the sugar glucose (C6H12O6).


B) Carbon atoms from the 14CO2 and oxygen (O) and hydrogen (H) atoms from another molecule had been used to construct the frame of the sugar glucose (C6H12O6) in this sample.


C) The frame of the sugar glucose (C6H12O6) had been constructed in this sample using not only the carbon atoms from the 14CO2 but also oxygen (O) and hydrogen (H) atoms from another molecule.


D) In conjunction with the carbon atoms from the 14CO2, this sample had also used oxygen (O) and hydrogen (H) atoms from another molecule to construct the frame of the sugar glucose (C6H12O6)


Answer : A

เป็นยังไงกันบ้างคะ ทำถูกกันเยอะมั้ยเอ่ย ข้อทั้งหมดนี้เป็นข้อยากที่ออกมาในข้อสอบ SAT กันบ่อยๆเลยค่ะ ไม่ว่าจะเป็นแนวการหา support information หรือจะเป็นพวก advance grammar ก็ถือเป็นข้อที่น้องๆไม่สามารถทิ้งเพราะเป็นข้อที่สามารถพาน้องๆไปคว้าคะแนน SAT Verbal 600+ ได้เลยทีเดียวค่ะ หากใครทำ 10 ข้อนี้ถูกหมดละก็ พี่ฝนขอบอกไว้เลยว่าคะแนน SAT Verbal 600+ ดูจะไม่ใช่เรื่องยากแล้วค่าาา



อย่างไรก็ตาม สำหรับน้องๆที่ยังได้คะแนนน้อยอยู่ ไม่ต้องท้อ ไม่ต้องตกใจเลยค่า ของแบบนี้แก้ไขกันได้ แล้วยังแก้กันได้รวดเร็วอีกด้วย หากน้องๆรู้หลักการทำที่ถูกต้อง พี่ฝนรับรองเลยว่าน้องๆจะสามารถทำ 10 ข้อนี้ได้อย่างสบายๆโดยใช้เวลาไม่นานเลยละค่ะ


ตารางคอร์สเรียน SAT >>>> https://bit.ly/3fVYhHG



สำหรับน้องๆที่ต้องการแก้ไขจุดอ่อนตรงนี้ หรือต้องการเพิ่มสกิลให้แม่นขึ้น สามารถติดต่อครูฝนได้เลยที่ 064-954-7733 line : @ krupimhouse หรือ walk-in ได้เลยที่ สถาบัน KPH ชั้น 4 โซน D ตึก MBK Center (หลังธนาคารกรุงศรี) ค่า


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Location : 4th Floor, education zone (zone d), mbk center
PAthumWan  District, Bangkok 1032

LINE ID : @KRUPIMHOUSE 
WWW. KRUPIMHOUSE.COM

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle